BRD a lansat un serviciu de plati instant

BRD - Groupe Societe Generale, a doua banca din sistem, a lansat un serviciu de plata rapid - instant pay, ce incorporeaza tehnologia contactless MasterCard Pay Pass. Produsul va fi disponibil, pentru inceput, doar in Bucuresti in cadrul unui program pilot cu mai multi comercianti parteneri.
Posesorii acestui card instant pay pot realiza plati la oricare dintre comerciantii la care BRD a instalat un dispozitiv de pay pass. Printre partenerii cu care BRD lucreaza se numara KFC, Pizza Hut, Inmedio, Otter si altii.

De asemenea, dispozitivele de plata pay pass sunt disponibile si in statiile Metrorex de la Piata Romana si Piata Universitatii.

Pentru platile de pana la 100 de lei clientului nu i se solicita codul pin, acesta fiind necesar doar pentru platile cu o valoare mai ridicata.

Reprezentantii BRD nu au specificat care sunt costurile aferente acestui card instant pay, dar au mentionat ca sunt mai ridicate decat cele aferente unui card standard.

BRD are peste 2,2 milioane de carduri valide si opereaza o retea de peste 1.450 de bancomate si 20.000 de dispozitive pentru plata cu cardul la comercianti. Banca are peste 2,5 milioane de clienti si opereaza o retea de peste 930 de unitati bancare.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Citește și
De unde vor pensionarii să fie luați bani pentru majorarea cu 40%
Setari Cookie-uri