Administratorul special al KD Life Asigurari, Nicolae Eugen Crisan tinteste relansarea societatii pe piata locala printr-o majorare de capital fie a actualilor actionari sau a unuia nou, potrivit unui comunicat postat pe site-ul oficial al asiguratorului.
Comisia de Supraveghere a Asigurarilor (CSA) l-a numit recent pe Nicolae Eugen Crisan, dupa retragerea atributiilor si competentelor de consilier principal al departamentului fond de garantare din Comisie, in functia de administrator special al KD Life Asigurari.

Astfel, principalele obiective care vor fi urmarite de administratia speciala sunt relansarea companiei KD Life Asigurari prin majorarea capitalului social fie de catre actionarii actuali ai companiei, fie de catre un alt actionar interesat, se specifica in comunicat.

Un alt obiectiv este reducerea cheltuielilor companiei KD Life, astfel inca activitatea sa devina eficienta. Totodata, este tintita protejarea intereselor asiguratilor, pe toata perioada derularii administrarii speciale, conform stipularilor contractuale.

“Va informam ca s-au luat toate masurile necesare pentru conservarea activelor, recuperandu-se acolo unde este cazul sumele platite nejustificat de catre compania KD Life. Ii asiguram inca o data pe aceasta cale pe detinatorii politelor de asigurare KD Life Asigurari de faptul ca respectivele contracte de asigurare incheiate cu compania sunt in vigoare si decurg normal, fara a fi prejudiciate in vreun fel drepturile acestora”, a declarat Eugen Crisan.

Toate actiunile intreprinse de administratorul special sunt conforme cu mandatul primit de la CSA , care este informata periodic asupra acestora.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri