Comisia de Supraveghere a Asigurarilor (CSA) l-a numit recent pe Nicolae Eugen Crisan, dupa retragerea atributiilor si competentelor de consilier principal al departamentului fond de garantare din Comisie, in functia de administrator special al KD Life Asigurari.

Astfel, principalele obiective care vor fi urmarite de administratia speciala sunt relansarea companiei KD Life Asigurari prin majorarea capitalului social fie de catre actionarii actuali ai companiei, fie de catre un alt actionar interesat, se specifica in comunicat.

Un alt obiectiv este reducerea cheltuielilor companiei KD Life, astfel inca activitatea sa devina eficienta. Totodata, este tintita protejarea intereselor asiguratilor, pe toata perioada derularii administrarii speciale, conform stipularilor contractuale.

“Va informam ca s-au luat toate masurile necesare pentru conservarea activelor, recuperandu-se acolo unde este cazul sumele platite nejustificat de catre compania KD Life. Ii asiguram inca o data pe aceasta cale pe detinatorii politelor de asigurare KD Life Asigurari de faptul ca respectivele contracte de asigurare incheiate cu compania sunt in vigoare si decurg normal, fara a fi prejudiciate in vreun fel drepturile acestora”, a declarat Eugen Crisan.

Toate actiunile intreprinse de administratorul special sunt conforme cu mandatul primit de la CSA , care este informata periodic asupra acestora.