BT aduce Google la Bucuresti sa-i invete pe intreprinzatori cum sa isi promoveze afacerea pe net

Banca Transilvania si Google vor organiza pentru intreprinzatorii din Capitala, care sunt membri ai Clubului Intreprinzatorului Roman, unde au posibilitatea de a invata, gratuit, chiar de la reprezentantii Google, cum sa isi promoveze afacerea pe Internet.
Traningul va avea loc in Bucuresti, astazi, 23 martie, intre orele 15:00 si 18:00, la Hotelul Ramada Parc, Sala Terra. Din partea Google AdWords Romania va participa Amelia Cretu, Agency Relationship Manager.

Google AdWords este una dintre cele mai eficiente metode de publicitate pe Internet, cu ajutorul careia firmele isi pot promova afacerea afisand anunturi in motorul de cautare Google si in site-urile partenere.

Invitatii vor putea afla informatii despre Google AdWords, publicitatea online, precum si despre eficientizarea si optimizarea campaniilor prin Internet. De asemenea, programul evenimentului cuprinde si sesiunea practica „AdWords live”, asa incat cei care vor veni cu laptop si cu un card bancar acceptat pentru plata prin Internet vor avea posibilitatea de a aplica „live”, la fata locului, sfaturile primite de la reprezentantul Google.

Parteneriatul Banca Transilvania - Google face parte din stategia BT de a incuraja antreprenorii sa isi dezvolte promovarea online a afacerilor pe care le coordoneaza.

Colaborarea dintre banca si Google a inceput in iulie 2009, prin demararea campaniei „Prietenul Google”, o premiera pe pia
ta din Romania. Un astfel de curs pentru intreprinzatorii care sunt membri CIR a mai avut loc in Cluj-Napoca, in noiembrie 2009, bucurandu-se de o audienta foarte numeroasa si de interes din partea intreprinzatorilor din zona.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Citește și
Setari Cookie-uri