Bancpost a lansat linia de credit "Da credit ideii tale" pentru companii mici si persoane fizice autorizate, sumele utilizate urmand sa fie restituite in momentul in care clientul va dispune de lichiditati.

“Oferta noastra raspunde nevoii de dezvoltare a afacerii atunci cand intreprinzatorul vrea sa profite de o oportunitate, cand un furnizor nou ii poate oferi mai mult, sau pur si simplu atunci cand vrea sa-si acopere unele cheltuieli neprevazute”, arata un comunicat al bancii.

Suma ce poate fi obtinuta ii permite utilizatorului acoperirea nevoilor imediate de lichiditati, volumul creditului stabilindu-se in functie de necesitatile de finantare, precum si de posibilitatile de rambursare.

De asemenea, linia de credit poate fi utilizata pentru a sustine afaceri din diverse sectoare de activitate.

Companiile mici si persoanele fizice autorizate reprezinta un segment de clientela prioritar in cadrul strategiei comerciale a bancii, anunta comunicatul de presa.

Eurobank EFG, actionarul majoritar al Bancpost, a raportat pentru anul trecut o pierdere de 8,3 milioane euro din afacerile din Romania, dupa plata taxelor si intereselor minoritare, in conditile in care in 2008 a obtinut un profit net de 27,3 milioane euroTe-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si
Rares Florea, de la ceasuri inteligente la Domeniile Averesti