Intreprinderile mici si mijlocii care achizitoneaza, incepand de astazi, un pachet de cont curent la UniCredit Tiriac Bank, au acces gratuit la serviciul de Internet Banking, potrivit unui comunicat al institutiei de credit.

In cazul clientilor persoane fizice, taxa pentru digipass-ul folosit in accesarea internet banking a scazut cu 40%, respectiv de la 20 la 12 euro. Aceasta taxa se plateste o singura data, la deschiderea contului.

Tranzactiile prin internet banking sunt gratuite in cazul operatiunilor intrabancare si cu 50% mai ieftine decat cele efectuate la ghiseu in cazul operatiunilor interbancare. Securitatea serviciului de internet banking al UniCredit Tiriac Bank este asigurata prin trei niveluri de protectie - user, PIN si un cod unic generat de digipass si valabil pentru numai 20 de secunde. De asemenea, clientii care utilizeaza acest serviciu au posibilitatea de a realiza plata facturilor la utilitati.

„Prin noua pozitionare a preturilor pentru serviciile de Internet Banking, ne dorim sa venim in intampinarea clientilor nostri, cu solutii simple, accesibile si avantajoase. In viitorul apropiat, ne dorim ca serviciile de Internet Banking sa devina la fel de utilizate si de necesare cum a ajuns telefonul mobil in viata de zi cu zi a romanilor”, a declarat Doina Costache, sefa diviziei de managament a canalelor din cadrul departamentului de marketing si segmente al UniCredit Tiriac Bank.

UniCredit Tiriac Bank are aproximativ 50.000 de clienti persoane fizice si peste 20.000 de clienti IMM utilizatori ai serviciului de internet banking.