Subsidiara romaneasca a grupului bancar italian Intesa Sanpaolo intra pe piata cardurilor Platinum, adresat clientilor cu venituri ridicate, lansand un produs sub sigla Mastercard cu un design ce imita fibra de carbon.
Prin noul produs, banca intra pe segmentul cardurilor "pentru bogati" de tip Platinum, pe care putine banci din Romania activeaza. Cardul ofera clientilor acces la o limita superioara de fonduri de pana la 30.000 euro, potrivit NewsIn.

Mastercard Platinum este un card de credit embosat, cu dubla functionalitate (credit si debit), atasat unui cont curent in lei. Cardul este emis pe o perioada de patru ani, cu prelungire automata.

Poate fi utilizat atat in mediu electronic, cat si offline, la nivel national si international la comercianti, unitati bancare si automate bancare ce afiseaza sigla MasterCard.

Noul card Platinum garanteaza toate avantajele cardurilor Gold, la care se adauga servicii suplimentare precum Concierge, oferit de AXA Group, prin intermediul MasterCard. In plus, posesorii cardului au acces in peste 500 de saloane VIP sau Business Lounge-uri in aeroporturi din 275 de orase aflate in circa 100 de tari, prin intermediul programului Priority Pass.

Intesa Sanpaolo Bank, parte a grupului italian Intesa Sanpaolo, detine in Romania o retea de peste 90 unitati.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri