MasterCard Europe a lansat in Romania, impreuna cu 24 de comercianti parteneri, un program de reduceri si oferte special dedicat clientilor ce detin carduri MasterCard premium. Reducerile sunt de 5%, 10% sau chiar si 15%, in functie de comerciant, pentru orice produs achizitionat cu cardurile MasterCard Gold, Platinum sau World Signia.

„MasterCard realizeaza Global Premium Collection de mai multi ani, la nivel international, acest program oferind posesorilor de carduri MasterCard Premium - Gold, Platinum, World Elite sau World Signia - acces la oferte internationale deosebite”, a precizat Denisa Mateescu, general manager pentru Romania si Regiunea Balcanilor, MasterCard Europe.

Cei 24 de comercianti din program acopera o oferta variata, de la mobilier, accesorii pentru locuinta si imbracaminte de lux - atat pentru femei, cat si pentru barbati, la parfumuri, restaurante, ciocolaterii si centre de sport, sanatate si frumusete.

„Programul din Romania vine in completarea celui international cu oferte dezvoltate impreuna cu comerciantii locali. Suntem convinsi ca posesorii de carduri MasterCard premium din Romania vor aprecia ofertele pe care le prezentam pentru prima data la noi in tara si isi vor transforma, astfel, rutina cumparaturilor sau a iesirilor in oras in experiente deosebite", a adaugat Denisa Mateescu.

Comerciantii selectionati din domeniul amenajarilor interioare pun la dispozitia clientilor solutii complete pentru decorarea locuintelor, de la mobilier, la accesorii - tapet, lumini, covoare si perdele. Reducerile sunt de 5% sau 10%, in functie de comerciant, pentru orice produs achizitionat cu cardurile MasterCard Gold, Platinum sau World Signia.

Magazinele de haine de lux si accesorii ofera reduceri de pana la 15%, in functie de produsele cumparate.

Dintre restaurante, posesorii de carduri MasterCard premium pot alege intre bucataria asiatica sau fusion si mancarea cu ingrediente bio, beneficiind de reduceri si de alte oferte, cum ar fi o cina pentru doua persoane din partea casei.

Doamnele care frecventeaza centrele de sport, sanatate & frumusete, incluse in programul MasterCard Elite vor primi reduceri si bonusuri - de exemplu, masaje de relaxare, tratamente faciale sau corporale.

„Pe viitor, intentionam sa extindem reteaua de comercianti parteneri, astfel incat clientii din segmentul premium sa poata regasi oferte cat mai variate si reprezentative pentru stilul lor de viata”, a concluzionat Denisa Mateescu.

In Romania, exista peste 30 de programe de carduri MasterCard premium - Gold, Platinum si World Signia, lansate de 15 institutii financiare partenere.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri