Fostul director de vanzari si marketing al KD Life, Zefir Castris, a preluat conducerea companiei de asigurari de viata CIG Romania, companie care activeaza exclusiv pe piata asigurarilor de viata autohtona de anul trecut.
Zefir Castris (43 ani) a venit la conducerea CIG Romania in calitate de director general din luna februarie, dupa ce a ocupat diverse functii de conducere in cadrul departamentelor de vanzari si marketing in companii precum KD Life Asigurari, fosta AIG Life, actuala Alico, si Aviva.

Castris are o experienta de peste 10 ani in domeniul asigurarilor de viata. De altfel, a condus pana la inceputul acestui an departamentul de vanzari si marketing al KD Life, fiind concomitent si membru al board-ului director al companiei.

Anterior, a lucrat timp de 4 ani in imobiliare, apoi ca real estate coordinator pentru McDonald’s Romania si manager pentru Henkel Romania.

Castris este absolvent al Universitatii Politehnice din Bucuresti. De asemenea, a urmat numeroase cursuri de specializare in vanzari si management in Romania si strainatate.

CIG Romania activeaza exclusiv pe segmentul asigurarilor de viata si a lansat in luna iulie 2009 primul produs, o asigurarea de viata cu compoenenta investitionala (unit linked).

Sucursala Bucuresti s-a infiintat la finele lunii aprilie 2009, actiune care face parte dintr-un plan de anvergura care are ca scop extinderea de pe piata din Ungaria si pe alte piete din regiune alaturi de Bulgaria si Serbia.

Grupul CIG a fost infiintat in Ungaria in toamna anului 2007 si a reusit ca in primul an de activitate sa devina lider pe piata unit-linked din Ungaria.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri