Fostul director de vanzari si marketing al KD Life, Zefir Castris, a preluat conducerea companiei de asigurari de viata CIG Romania, companie care activeaza exclusiv pe piata asigurarilor de viata autohtona de anul trecut.

Zefir Castris (43 ani) a venit la conducerea CIG Romania in calitate de director general din luna februarie, dupa ce a ocupat diverse functii de conducere in cadrul departamentelor de vanzari si marketing in companii precum KD Life Asigurari, fosta AIG Life, actuala Alico, si Aviva.

Castris are o experienta de peste 10 ani in domeniul asigurarilor de viata. De altfel, a condus pana la inceputul acestui an departamentul de vanzari si marketing al KD Life, fiind concomitent si membru al board-ului director al companiei.

Anterior, a lucrat timp de 4 ani in imobiliare, apoi ca real estate coordinator pentru McDonald’s Romania si manager pentru Henkel Romania.

Castris este absolvent al Universitatii Politehnice din Bucuresti. De asemenea, a urmat numeroase cursuri de specializare in vanzari si management in Romania si strainatate.

CIG Romania activeaza exclusiv pe segmentul asigurarilor de viata si a lansat in luna iulie 2009 primul produs, o asigurarea de viata cu compoenenta investitionala (unit linked).

Sucursala Bucuresti s-a infiintat la finele lunii aprilie 2009, actiune care face parte dintr-un plan de anvergura care are ca scop extinderea de pe piata din Ungaria si pe alte piete din regiune alaturi de Bulgaria si Serbia.

Grupul CIG a fost infiintat in Ungaria in toamna anului 2007 si a reusit ca in primul an de activitate sa devina lider pe piata unit-linked din Ungaria.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si