Unitatile bancare nu au program cu publicul in perioada sarbatorilor de Paste, respectiv in zilele de 3, 4 si 5 aprilie, cu exceptia unor agentii din marile magazine, care urmeaza programul acestora.

Astfel, sucursalele si agentiile de retail ale Bancii Comerciale Romane (BCR) din Bucuresti si din tara nu lucreaza cu publicul in zilele de 3, 4 si 5 aprilie, inclusiv cele care isi desfasoara activitatea in mall-uri, centre de afaceri corporate si administratia centrala, anunta NewsIn.

Banca precizeaza ca a luat toate masurile pentru a asigura colectarea numerarului de la clientii bancii si va asigura alimentarea cu numerar a bancomatelor (ATM) si a automatelor de schimb valutar (ASV). Detinatorii de carduri BCR vor putea face plati la comerciantii care accepta carduri, iar serviciul de asistenta carduri va fi disponibil non-stop.

Unitatile BRD - Groupe Societe Generale vor fi inchise duminica, iar luni majoritatea agentiilor BRD vor fi inchise, cu exceptia celor din incinta centrelor comerciale din Bucuresti si din tara, precum Carrefour, Kaufland, Auchan. Sambata vor fi deschise unele unitati, inclusiv cele din marile centre comerciale.

BRD precizeaza ca in zilele de 4 si 5 aprilie vor fi disponibile numai optiunile automate de interogare a soldului si consultare a ultimelor operatiuni aferente contului curent, precum si serviciul de asistenta de urgenta pentru posesorii de carduri bancare.

Agentiile Raiffeisen Bank vor fi inchise in zilele de 3,4 si 5 aprilie 2010, cu exceptia unitatilor din marile centre comerciale.

In schimb, unitatile Bancii Transilvania vor avea program cu publicul sambata, 3 aprilie, intre orele 9.30 si 12.30. In toate orasele in care banca este prezenta va fi deschisa cel putin o unitate, iar in Cluj-Napoca si Bucuresti vor fi deschise mai multe unitati. Clientii BT pot afla lista cu unitatile bancii din orasul respectiv care sunt deschise sambata la sediile BT din localitate.

Toate unitatile BT vor fi inchise duminica, iar luni vor fi deschise doar unitatile din centrele comerciale, in functie de programul fiecarui centru.

Unitatile CEC Bank vor avea program normal de lucru cu publicul vineri, urmand sa fie inchise sambata, duminica si luni. Si unitatile Volksbank sunt inchise de sambata pana luni, inclusiv unitatile din magazinele Real care aveau program si sambata.

Agentiile si sucursalele altor banci vor fi inchise in perioada sarbatorilor de Pasti, respectiv 3, 4 si 5 aprilie, cu exceptia unor sucursale din marile centrele comerciale care sunt deschise si sambata. Unele banci au program restrans si vineri.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri