UniCredit TiriacBank, o banca din top zece, lanseaza un credit imobiliar in lei, cu o dobanda calculata ca ROBOR la 3 luni + marja de 3,25%, pentru care DAE este sub 10%.

Astfel, pentru un credit imobiliar de achizitie in lei, la o suma imprumutata de 120.000 lei, pe 30 de ani, clientul plateste o rata lunara de doar 973 lei, iar dobanda anuala efectiva (DAE) ajunge la 9,75%.

De asemenea, banca a lansat si un nou credit de nevoi personale cu ipoteca in lei, pentru care dobanda este calculata ca ROBOR la 3 luni + marja de 5,25%.

Acest produs poate fi utilizat atat pentru finantarea nevoilor personale, cat si pentru refinantarea unuia sau mai multor credite anterior contractate.

„Prin lansarea noii oferte, am incercat sa tinem cont de nevoile clientilor nostri si le-am facilitat accesul la credite in moneda in care isi primesc veniturile. Astfel, incercam sa diminuam potentialele riscuri asociate creditarii pe termen lung”, a declarat Bogdan Spuza, director de marketing si segmente in cadrul diviziei de retail a UniCredit Tiriac Bank.

UniCredit Tiriac Bank a inregistrat un profit net de 329 milioane lei (78 milioane euro) in 2009, in scadere cu 8% fata de castigul obtinut in 2008, conform standardelor internationale de contabilitate (IFRS), in conditiile in care provizioanele nete au sporit cu 84%, de la 140 milioane lei la 257 milioane lei.

Vezi ce spune seful UniCredit Tiriac Bank despre creditele ipotecare in lei.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Citește și
BNR urmează tendința globală și reduce dobânda cheie
Setari Cookie-uri