CEC Bank, singura banca de top detinuta de stat, reduce cu 1,75 puncte procentuale dobanda pentru creditul de nevoi personale cu asigurare de viata si somaj, la 10,4% pe an in cazul imprumuturilor contractate pana la finalul lunii iunie si a marit valoarea acestora, precum si perioada de creditare.
Astfel, in perioada 6 aprilie-30 iunie, valoarea creditului se mareste de la 15.000 lei la 40.000 lei, iar durata de creditare creste de la 48 luni la 60 luni. In aceasta perioada, comisionul de acordare este 0%.

"Valoarea DAE este de 14,93%, fiind calculata pentru un credit de 40.000 lei, acordat pe o perioada de 60 luni, cu perioada de gratie de 12 luni. Pentru rambursarile anticipate nu se percepe comision", anunta CEC Bank.

Creditul de nevoi personale cu asigurare de viata si somaj este un credit fara avans, fara girant si fara ipoteca, iar clientii nu trebuie sa prezinte documente justificative privind utilizarea acestuia.

Clientii sunt asigurati impotriva mai multor riscuri, precum cel de deces din accident sau boala, invaliditate totala permanenta din accident sau boala, precum si somaj involuntar, caz in care societatea de asigurari preia plata ratelor pentru o perioada cumulata de maximum 18 luni pe durata intregului contract de credit.

De asemenea, CEC Bank a redus saptamana trecuta dobanzile la credite in lei si euro.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Citește și
CEC și-a mărit profitul în ciuda crizei coronavirusului
Setari Cookie-uri