Pentru un credit auto cu dobanda fixa, din momentul acordarii si pana la sfarsitul anului 2010, dobanda este redusa cu 1,5% fata de cea in vigoare la momentul contractarii creditului, urmand ca din 2011 sa fie aplicata dobanda variabila standard. In cazul in care se opteaza pentru un credit cu dobanda variabila, aceasta va fi redusa cu 1% fata de nivelul standard, pe toata durata creditului. Indiferent de tipul de dobanda ales, comisionul de acordare este redus cu 50%.

„Am lansat oferta pentru creditele auto la sfarsitul lunii octombrie 2009, iar pana acum am primit multe reactii pozitive din partea clientilor. Am decis sa prelungim aceasta oferta si in urmatoarele 3 luni pentru ca dorim sa oferim in permanenta clientilor nostri solutii de finantare flexibile la costuri cat mai avantajoase, care sa ii incurajeze sa beneficieze de ofertele auto disponibile in aceasta perioada.”, a declarat Okan Yurtsever, director retail banking&bancassurance GarantiBank.

Creditul auto de la GarantiBank este disponibil in RON, EUR, USD si CHF si poate fi utilizat pentru achizitia de autoturisme noi sau second hand, motociclete si scutere.

Suma maxima care poate fi contractata este de 40.000 euro, iar perioada maxima de creditare este de 7 ani.

Pentru un credit auto de 15.000 euro pe perioada maxima de 7 ani, dobanda fixa este 6,30% la EUR (mai mica cu 1,5% decat cea standard), iar DAE este 9.49%.

GarantiBank este sucursala din Romania a GarantiBank International N.V., cu sediul la Amsterdam. Aceasta este detinuta in totalitate de Garanti Turcia, cea de-a doua banca privata din Turcia. In Romania, GarantiBank are 51 de agentii, dintre care 21 in Bucuresti.