GE Money - Creditele pentru locuinte mai ieftine cu 1% pana la finalul lunii mai

GE Money Romania, divizia de servicii financiare de retail a companiei General Electric (NYSE: GE) reduce, in perioada 22 martie - 31 mai, dobanda la creditele pentru cumpararea de locuinte cu un punct procentual.
In perioada promotiei, pentru un credit de achizitie de locuinta de minimum 30.000 de euro, noua marja este de 5,5% (la care se adauga rata Euribor la 6 luni), si se aplica pentru un avans minim de 30% din valoarea proprietatii cumparate. Rata lunara porneste de la 197 euro pe luna, pentru un credit pe o perioada de 30 de ani.

„Numarul mare de cereri primite in ultimele luni pentru creditul de achizitie de locuinta ne face sa credem ca exista in continuare interes si potential pentru acest produs, mai ales din partea celor care nu se califica pentru programul „Prima Casa”. Am scazut dobanda cu un punct procentual tocmai pentru a incuraja acest interes”, a declarat Paul Panciu, directorul general al companiei care ofera credite ipotecare sub brandul GE Money.

GE Money avea un portofoliu de credite in valoare de 185 milioane de dolari la sfarsitul anului 2009. Compania a intrat pe piata din Romania in 2006 prin achizitionarea celor trei companii specializate in servicii financiare non-bancare: Leasemart Holding BV, Ralfi IFN SA si Domenia Credit IFN SA.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Setari Cookie-uri