Banca Romaneasca, institutia de credit controlata de National Bank of Greece, l-a propus pe bancherul de origine greaca Agis Leopoulos pentru a ocupa functia de presedinte al Consiliului de Administratie al bancii, actionarii urmand sa aprobe decizia in adunarea generala convocata pe data de 6 mai 2010.

Actionarii Bancii Romanesti se intalnesc pe data de 6 mai 2010 pentru a aproba noua componenta a Consiliului de Administratie al bancii, propunerea fiind ca Agis Leopoulos sa ocupe functia de presedinte a consiliului.

El a ocupat functia de vice-presedinte si a asigurat interimatul pentru functia de presedinte in locul lui Ioannis Pechlivanidis.

De asemenea, actionarii mai trebuie sa decida si daca doresc prelungirea mandatelor lui Konstantinos Bratos si Nicolaos Argyris Stamboulias in calitate de membri ai Consiliului de Administratie al Bancii Romanesti.

Pe ordinea de zi propusa pentru actionarii Bancii Romanesti se mai afla si aprobarea rezultatelor financiare pentru anul 2009 si aprobarea bugetului de venituri si cheltuieli si a planului de investitii pentru 2010.

Banca Romaneasca, controlata de grupul bancar elen National Bank of Greece, are un capital social de aproape 200 milioane euro si o retea de 151 de sucursale.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si