Intesa Sanpaolo Bank si Casa Nationala de Pensii si Alte Drepturi de Asigurari Sociale (CNPAS) au semnat un acord privind virarea pensiilor si a altor drepturi sociale in conturi curente sau pe carduri bancare pentru toti beneficiarii sistemului public de pensii interesati de acest serviciu.

Incasarea sumelor de bani cuvenite pensionarilor in conturile deschise la Intesa Sanpaolo Bank se poate face doar in baza unei cereri completata in oricare dintre unitatile teritoriale ale bancii.

Reprezentantii bancii se vor ocupa de trimiterea acestei solicitari catre Casele Teritoriale de Pensii (CTP) de care apartine solicitantul.

De asemenea, incasarea pensiei in conturile deschise la Intesa Sanpaolo Bank este gratuita, iar retragerile de numerar de la ghiseele bancii sau de la orice bancomat din tara sau din strainatate se face cu comision zero prin intermediul pachetului Lider.

„Intesa Sanpaolo Bank ofera clientilor posibilitatea de a alege o metoda moderna, rapida si sigura de incasare a drepturilor banesti din sistemul de pensii. Avem convingerea ca seniorii vor aprecia confortul si avantajele acestui sistem de primire a banilor, usor de gestionat, cu acces permanent la fonduri si dobanda avantajoasa la disponibilitatile din cont”, a declarat Riccardo Parasporo, director general adjunct al Intesa Sanpaolo Bank.

Incasarea sumelor de bani de catre pensionari si/sau de catre beneficiari de drepturi prevazute de legi speciale, rezidenti in Romania se face incepand cu data de 14 a fiecarei luni.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si
Intesa Sanpaolo Bank Romania va avea un nou CEO