Compania de credite de consum Provident Financial Romania avea la sfarsitul primului trimestru al acestui an peste 177.000 de clienti, in crestere de la 102.500 la sfarsitul lui martie 2009.

Valoarea imprumuturilor emise de companie in primul trimestru a crescut cu 36%, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut.

“Rezultatele obtinute in primul trimestru reflecta stabilizarea conditiilor economice si efectele benefice ale masurilor pe care le-am luat pentru a asigura o crestere sanatoasa. Inasprirea conditiilor de creditare a asigurat calitatea portofoliului de credite. In acelasi timp, un management mai strict al costurilor ne-a ajutat sa reducem cheltuielile si sa ne mentinem estimarea initiala ca afacerea va trece pe profit pana la sfarsitul anului”, a declarat Russell Johnsen, directorul general al Provident Financial Romania.

In primul trimestru din 2010, compania a deschis primul punct de lucru in nord-vestul tarii, la Oradea, ca parte a unor investitii totale de peste 50 de milioane de euro, realizate de companie in ultimii ani.

Provident Financial Romania acorda imprumuturi de valoare mica, pe termen scurt, direct la domiciliul solicitantilor. Creditele sunt inmanate de catre reprezentantii companiei, care viziteaza apoi clientii in fiecare saptamana pentru a incasa ratele.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si