Comisia de Supraveghere a Asigurarilor (CSA) a autorizat intrarea pe piata asigurarilor de viata a companiei Uniqa Asigurari, prin infiintarea societatii Uniqa Asigurari de Viata, potrivit anuntului companiei.
Prin decizia Comisiei, compania Agras Asigurari SA a devenit Uniqa Asigurari de Viata SA si a fost autorizata sa functioneze ca societate de asigurari de viata.

Principalii actionari ai societatii Uniqa Asigurari de Viata sunt Uniqa International Beteiligungs-Verwaltungs GMBH (69,8%) si Uniqa Asigurari (30%). Uniqa Versicherungen AG detine 0,1189% din actiuni, iar Uniqa International Versicherungs-Holding GMBH - 0,0009%.

Uniqa International Beteiligungs-Verwaltungs GMBH este actionarul majoritar, in urma unui aport de 20,64 milioane de lei adus la capitalul social al companiei Agras Asigurari in luna martie.

Uniqa Group este in topul companiilor de asigurari de viata pe piata din Austria, beneficiind de o vasta experienta si know how in acest domeniu si oferind produse de asigurari de viata in 18 tari europene. La nivel de grup, Uniqa a inregistrat in 2009 o crestere a primelor brute subscrise cu 1,2%, la 5 miliarde euro.


Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:

Setari Cookie-uri