Platinum Asigurari Resigurari, companie recent lansata pe piata autohtona, a anuntat ca in luna martie asigurarea de locuinte a inregistrat ca polite semnate, cereri de aplicare si informatii peste 50% din portofoliul companiei.
Interesul pentru produsul Platinum a fost generat de un mix de beneficii si de reducerile de pana la 45% si integrarea unei asigurari de raspundere civila oferite la polita de asigurare a locuintei.

„Am promovat in luna martie o promotie la asigurarea de locuinte, promotie care combina reduceri de 30% la incheierea politei, de 5% la plata integrala a acesteia si de inca 10% pentru facilitatea de a aduce inca un client. Pe langa aceste reduceri am mai adaugat beneficii incluse gratuit cum este asigurarea bunurilor din locuinta de pana la 3.000 de euro si asigurare de raspundere civila a intregii familii in valoare de pana la 1.000 de euro”, a spus Efraim Naimer (foto), directorul general al companiei.

Beneficiul oferit de acoperirea de raspundere civila inclusa gratuit in polita vine din faptul ca aceasta este atasata intregii familii si nu este limitata la spatiul din jurul imobilului. Acest beneficiu acopera intreaga familie pe tot teritoriul Romaniei ceea ce inseamna ca daca un membru al familiei provoaca daune la cumparaturi, sau la un loc de joaca sau in orice loc public, aceste daune sunt acoperite in cadrul asigurarii locuintei.

”In acest an mai dificil din punct de vedere financiar am cautat cele mai bune solutii ca sa oferim cat mai multe beneficii la un cost accesibil. La nivel local am eficientizat si optimizat costurile pentru politele oferite prin parteneriate strategice cu constatatori locali care se pot deplasa la locuinta asigurata intr-un timp scurt de la primirea avizarii daunei, cel tarziu in urmatoarea zi lucratoare”, a adaugat Anca Babaneata, director general adjunct al Platinum.

Platinum Asigurari incheie polite de asigurare a locuintelor pe tot teritoriul Romaniei contractarea acestor polite facandu-se telefonic.

Polita de asigurare, impreuna cu chestionarul de asigurare deja pre-completat electronic in baza unei discutii telefonice de doar 10 minute cu clientul, se transmit prin intermediul unui serviciu de curierat rapid si se livreaza la adresa clientului sau la o adresa de corespondenta (la serviciu) in maxim 2 zile lucratoare. Plata politei de asigurare se poate efectua, fara a se plati comision, la orice sediu BRD , online direct pe site-ul companiei de asigurari sau prin ordin de plata la orice banca.

Platinum Romania este o companie de asigurari generale cu capital privat, infiintata in septembrie 2009, prin achizitia Clal Romania. Actionar principal cu aproape 100% este compania Vienna Intrenational Holding, unul dintre actionari fiind si Efraim Naimer, manager cu o vasta experienta atat pe piata asigurarilor din Romania, cat si pe piata asigurarilor din Europa Centrala si de Est.

Totodata, compania este unul din principalii membri fondatori ai PAID, Pool-ul de Asigurare Împotriva Dezastrelor Naturale, participand cu 15% la capitalul social al PAID, cota maxima de participare permisa de lege.

Principalele produse ale companiei sunt asigurarile de locuinte, asigurarile de proprietati, asigurarile de raspundere civila fata de terti - cum ar fi raspunderea civila generala, raspunderea D&O (raspunderea managerilor si administratorilor societatilor comerciale), raspunderile profesionale, raspunderea prestatorului de servicii (completed operations liability).

Recent Platinum a obtinut licenta de practicare si a altor clase de asigurari cum ar fi asigurarile de aviatie, asigurarile maritime, credite si garantii (performance bonds), dar si asigurari de sanatate si asigurari medicale pentru calatorii in strainatate.

Compania are in plan continuarea diversificarii produselor, construind acoperiri in asigurare dedicate diferitelor segmente comerciale, pornind de la cerintele si nevoile individuale ale clientilor.

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:

Setari Cookie-uri