Compania IMPACT a facut publica, in aceasta saptamana, intentia de a depune cererea oficiala si dosarul cu documentatia necesara pentru cotarea la Categoria I a Bursei de Valori Bucuresti (BVB). \"Actiunile IMPACT au toate sansele sa intre la categoria I a BVB pentru ca au istorie si au rezultate foarte bune\", sustin brokerii.
"Activitatea economico-financiara, profiturile inregistrate, capitalul social actual si dispersia mare a actionarilor societatii IMPACT SA constituie valori incontestabile in satisfacerea criteriilor cuprinse in regulamentul de promovare al BVB la Categoria I", ne-a declarat Antonio Zarnescu, director de comunicare al IMPACT SA.

Intentia de a intra in randurile primelor companii de pe piata bursiera este sustinuta de rezultatele obtinute pe primele noua luni din 2005, incheiate de IMPACT cu profit brut de 4,3 milioane euro (net - 3,6 milioane euro), mai mare cu 10%, obtinut prin dublarea cifrei de afaceri, la aproape 37 milioane euro, comparativ cu aceeasi perioada din 2004. "In primele trei trimestre ale acestui an, IMPACT a predat un numar de 153 de case, cu 125% mai mult fata de aceeasi perioada a anului 2004", ne-a declarat Antonio Zarnescu.

Conducerea companiei a mai anuntat in aceasta saptamana "fuziunea prin absorbtie a IMPACT SA, in calitate de societate absorbanta, cu SC Delta Holding Building Real Estate SRL, in calitate de societate absorbita", care va fi supusa aprobarii actionarilor in Adunarea Generala Extraordinara convocata pe 10 decembrie 2005.

Compania IMPACT are un portofoliu de proiecte rezidentiale pentru constructia de case si vile. In acest an, Impact a intrat si pe segmentul constructiilor de spatii de birouri, cu centrul de afaceri Construdava, care se va finaliza la jumatatea anului 2006 si este deja inchiriat in proportie de 35%.

In acest moment, se afla in dezvoltare proiectele Class, Greenfield, Azur 1 si Azur 2 - in Bucuresti -, la care se adauga investitiile din Constanta - Boreal 1 si Zenit, doua proiecte in Oradea - Europa si Lotus si un proiect in Ploiesti.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri