Banca Comerciala Romana (BCR) a anuntat ca unitatile sale de retail, inclusiv cele situate in marile centre comerciale, precum si centrele de afaceri corporate si administratia centrala nu vor avea program cu publicul in ziua de 1 mai.
Banca recomanda clientilor sa-si programeze din timp toate operatiunile bancare pe care trebuie sa le efectueze in aceasta perioada.
In schimb, BCR a luat toate masurile pentru a asigura colectarea numerarului de la clientii bancii si va asigura alimentarea cu numerar a bancomatelor (ATM) si a automatelor de schimb valutar (ASV).

De asemenea, detinatorii de carduri BCR vor putea face plati la orice comerciant care accepta carduri, iar serviciul de Asistenta Carduri va fi disponibil 24 de ore din 24. Serviciul Alo 24 Banking BCR este disponibil zilnic, intre orele 8.00 si 22.00, iar cel de internet - Click 24 Banking BCR - este accesibil 24/7 prin portalul BCR, potrivit NewsIn.

Clientii au acces si la InfoBCR, prin care pot beneficia de serviciile Suport Tehnic in utilizarea Alo si Click 24 Banking BCR, Asistenta de urgenta pentru detinatorii de carduri si Informatii generale despre produsele si serviciile BCR.

Banca a mai precizat ca zonele Easy 24 Banking BCR vor fi disponibile pe tot parcursul acestei perioade, iar serviciul good.bee Tranzactii mobile va fi functional 24 de ore din 24.

BCR, controlata de grupul austriac Erste, este cea mai mare banca de pe piata dupa active si are o retea de 665 de unitati de retail, 48 de centre de afaceri corporate, peste 2.000 de bancomate si circa 17.000 de terminale pentru plata cu cardul la comercianti (POS).

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri