Portughezii de la Millennium Bank si-au adancit pierderile pe care le inregistreaza in Romania cu 15% in primul trimestru din acest an comparativ cu perioada similara din 2009, nivelul acestora urcand la 7,4 milioane euro, de la 6,4 milioane euro, potrivit datelor prezentate de grup.

Pierderile Millennium Bank Romania au crescut cu 15,6% in primul trimestru, la 7,4 milioane euro, de la 6,4 milioane de euro in primele trei luni ale anului precedent, potrivit datelor publicate de grupul portughez. Calculat in lei declinul a fost de 11,6%.

Castigul din operatiuni bancare a scazut cu 22,1% in primul trimestru din 2010, pana la 5,2 milioane de euro, de la 6,7 milioane de euro in primele trei luni din 2009.

In sens opus, venitul net inregistrat de banca din dobanzi si comisioane a crescut de aproape 17 ori in primul trimestru, comparativ cu primele trei luni din 2009.

Portughezii aflati la conducerea Millennium Bank Romania vor avea in acest an ca segment principal de business creditele ipotecare si vor promova atat oferta proprie, cat si programul Prima Casa.

Millennium Bank face parte din grupul financiar portughez Millennium bcp, care si-a inceput activitatea pe piata romaneasca in octombrie 2007, iar in prezent detine 74 de unitati si 708 de angajati.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Citește și
Omniasig extinde acoperirea asigurării de sănătate în contextul COVID-19
Setari Cookie-uri