Banca Nationala a Romaniei (BNR) va organiza in 16 iunie o licitatie deschisa pentru achizitionarea in leasing operational a 50 de autoturisme de teren, pentru care va aloca din surse proprii 1.250.000 de euro, fara TVA.
Durata contractului sau termenul pentru finalizare este de 48 de luni incepand de la data atribuirii, informeaza NewsIn.

Potrivit anuntului de participare publicat pe Sistemul Electronic de Achizitii Publice, se solicita o garantie pentru participare de 23.000 euro, precum si o garantie de buna executie a contractului de 5% din valoarea acestuia, fara T.V.A. De asemenea, cei care doresc sa participe la licitatie trebuie sa prezinte declaratii bancare corespunzatoare sau, dupa caz, dovezi privind asigurarea riscului profesional, bilantul contabil pe anul 2009, precum si cifra de afaceri pe ultimii trei ani.

Termenul limita pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente este 11 iunie, ora 10:00, iar termenul limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 15 iunie, ora 14:00. Se va alege oferta cea mai avantajoasa din punct de vedere economic (pretul ofertei - 90%; costuri functionare - 10%).

Perioada minima pe parcursul careia ofertantul trebuie sa isi mentina oferta este de 60 de zile (de la termenul limita de primire a ofertelor).
Retail jobs
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online. Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară. În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:

Setari Cookie-uri