Banca Comerciala Romana (BCR) reduce ratele de dobanda fixa pentru creditele negarantate de nevoi personale, nou acordate, in lei, decizia venind in corelatie cu trendul de descrestere a costului de finantare al bancii, precum si cu politica BNR privind dobanda de politica monetara.
Astfel, BCR ofera clientilor sai dobanzi pornind de la 7.5% pe an, ajungand pana la maxim 11% pe an pentru creditele de nevoi personale Divers Extra BCR in lei.

Alaturi de creditul de nevoi personale fara garantii Divers BCR, clientii pot achizitiona o asigurarea complexa oferita de catre BCR Asigurari de Viata si disponibila prin intermediul agentiilor BCR din toata tara.

Clientii eligibili pentru creditele de nevoi personale negarantate pot beneficia astfel de protectie financiara a venitului si confort psihic, asigurand protectia familiei in situatia producerii unor evenimente nedorite (invaliditate totala si permanenta, incapacitate temporara de munca si pierderea involuntara a locului de munca).

Divers BCR este un credit nenominalizat in lei si in valuta cu o valoare maxima de pana la 20.000 de euro (sau echivalentul in lei).

In primul trimestru din 2010, volumul cumulat al imprumuturilor acordate de BCR clientilor (inainte de provizioane, IFRS) s-a diminuat cu 1,2%, pana la 45,97 miliarde lei (11,22 miliarde euro), de la 46,53 miliarde lei (10,98 miliarde euro) la 31 martie 2009.

Portofoliul de credite retail (inclusiv microintreprinderile) a scazut cu 2,4% sub influenta negativa a reducerii cererii eligibile si a unui management al riscurilor mai strict.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Citește și
Elevator Lab : Raiffeisen Bank deschide înscrierile pentru FinTech-uri
Setari Cookie-uri