Porsche Finance Group Romania a adus pe piata, in cadrul unei oferte valabile pana pe 11 iunie, un produs de finantare prin care pe toata durata contractului de leasing clientii pot opta pentru o dobanda fixa de 7,49% sau o dobanda variabila de 6,99%.

„Venim in intampinarea clientilor nostri printr-o noua oferta, prin care au posibilitatea de a achizitiona automoturismele Volkswagen, Audi, Skoda, sau Seat, prin leasing financiar, la una dintre cele mai bune dobanzi de pe piata”, a declarat Kurt Leitner (foto), CEO Porsche Finance Group, potrivit comunicatului companiei.

Oferta este valabila pentru orice contract de leasing financiar incheiat in perioada 26 aprilie – 11 iunie 2010 prin Porsche Leasing Romania, pentru autoturismele noi apartinand marcilor holdingului Porsche Romania, respectiv Volkswagen, Seat, Skoda, Audi, Bentley si Porsche si poate fi solicitata in toata reteaua de dealeri autorizati Porsche din intreaga tara.

Porsche Leasing Romania este parte a Porsche Finance Group si ofera servicii financiare exclusiv pentru cumparatorii de masini apartinand importatorului Porsche Romania, printr-o retea nationala ce cuprinde 87 de dealeri. Compania s-a lansat pe piata autohtona in august 1999, iar in noiembrie 2000 a fost adus pe piata autohtona produsul de leasing financiar.

Porsche Finance Group se ocupa cu finantarea autoturismelor apartinand marcilor holding-ului Volkswagen, Seat, Skoda, Audi, Bentley si Porsche. Grupul controleaza pe piata romaneasca cinci companii: Porsche Leasing, Porsche Bank, Porsche Broker de Asigurare, Porsche Mobility si Porsche Asigurari.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si
Porsche Leasing Romania se apropie de un volum finantat de 3 MLD. euro