Ardaf, companie de asigurari generale membra a grupului Generali, l-a numit in functia de director national de vanzari pe Nicolae Scripcariu, conform unui anunt al companiei.
Astfel, Nicolae Scripcariu (42 ani) a fost numit recent director national de vanzari al Ardaf, fiind promovat din pozitia de director adjunct de vanzari.

Noua functie presupune preluarea coordonarii directe a intregii echipe de vanzari, compusa din aproximativ 7.000 de agenti proprii aferenti celor 200 de puncte de lucru, precum si consolidarea relatiei cu brokerii. In primul trimestru al acestui an, brokerii si-au crescut ponderea in business-ul asiguratorului de la 20% la 34%, se mai spune in comunicat.

Scripcariu este membru Ardaf in noiembrie 2009 lucrand anterior pentru Citibank Romania (1996-2009) si Wella Romania (1994-1996), ocupand pozitii de top si middle management.

El a absolvit Facultatea de Electronica si Telecomunicatii din Institutul Politehnic Bucuresti in 1993. A urmat de asemenea o serie de cursuri de management si leadership.

“Ma bucur sa ma alatur echipei de conducere Ardaf si am incredere ca impreuna ne vom atinge obiectivele. Am venit in companie intr-un moment marcat de schimbari ambitioase. Imi doresc sa fructific experienta dobandita in vanzari si distributie si preiau cu maxima seriozitate responsabilitatile si provocarile acestei pozitii“, a declarat Nicolae Scripcariu (foto).

Ardaf a ajuns la sfarsitul lui 2009 pe a noua pozitie in topul companiilor de asigurari generale din Romania, cu prime brute subscrise in valoare de 77 milioane euro si o cota de piata de 3,6%. Compania are 700 de angajati si mai mult de 7.000 de consultanti, care activeaza in peste 200 de puncte de vanzare.

Ardaf este membru al Generali PPF Holding B.V., companie care opereaza in 14 tari din Europa Centrala si de Est. Prin subsidiarele sale, Generali PPF Holding administreaza active de peste 14 miliarde de euro si deserveste peste 10 milioane de clienti din intreaga regiune. Generali PPF Holding este inregistrata in Olanda, iar sediul central se afla la Praga, in Cehia fiind un joint venture intre Assicurazioni Generali (51%) si PPF Group (49%).


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri