Grupul UniCredit a infiintat aria Financing & Advisory, dezvoltand astfel sectorul dedicate clientilor corporate in Romania.

Aceasta arie comaseaza activitatile de Finantare Structurata, Sindicalizari, Finantare de Real Estate, Fonduri Europene, Factoring si Consultanta.

Ciprian Paltineanu (foto), care a fost timp de peste trei ani director general al UniCredit CAIB Romania, a preluat conducerea activitatii de Financing & Advisory a grupului UniCredit in Romania.

Ciprian Paltineanu, in varsta de 34 de ani, a lucrat si la Lehman Brothers, divizia din Londra. Inainte de Lehman Brothers, el a fost manager de investitii la Burkenroad in New Orleans (SUA), pozitie la care a ajuns in urma unui MBA la Tulane University. Inainte de ajunge in SUA, Ciprian a lucrat timp de trei ani in Romania, la ABN Amro Bank.

In locul sau a fost numita Raluca Tintoiu, cu o experienta de peste 11 ani in corporate si investment banking in Romania si Marea Britanie, care a preluat conducerea UniCredit CAIB Romania.

Oferta acestei arii de expertiza este diversificata, acoperind atat produse financiare de baza, cat si solutii sofisticate de finantare structurata sau de consultanta, adresandu-se unei tipologii extinse de clienti, de la companii mici si mijlocii la multinationale si mari clienti corporatisti, cat si fonduri de investitii si clienti de real estate


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si