Astfel, “Pachetul standard” include asistenta medicala profesionala pentru o perioada de doua luni calendaristice, in cazul in care suma depusa in contul Alpha Dreams este de 200 de lei, 50 euro sau 50 dolari, iar “Pachetul extins” include asistenta medicala profesionala pentru o perioada de sase luni, in cazul in care suma depusa in cont este de 400 lei, 100 euro sau 100 dolari.

In functie de moneda in care a fost deschis contul, se pot depune oricand si oricati bani in contul Alpha Dreams, dobanda fiind de 7,50% p.a. pentru lei, 3,25% p.a. pentru euro si 2,00% p.a. pentru dolari, dobanzi neimpozabile.

La implinirea varstei de 14 ani, copilul poate beneficia de un AlphaCard Visa Electron prin care i se pot asigura lunar banii de buzunar necesari, dar si de acces gratuit la Alpha Click – serviciul de Internet Banking prin care se poate verifica in orice moment si de oriunde nivelul castigurilor din cont.

Alpha Bank a raportat anul trecut un profit brut de 50,7 milioane euro din afacerile din Romania, in crestere cu 10,8% fata de castigurile raportate in 2008, in contextul in care costurile de provizionare au sporit de peste doua ori,