Obiectivul programului este sa ofere acces la informare si educatie financiara pentru un numar tot mai mare de persoane, atat tineri, cat si clienti actuali si potentiali.

„Datorita contextului actual, educatia financiara a devenit un subiect de interes general. Cu totii am vrea sa stim sa ne gestionam mai bine bugetul si finantele personale. De aceea programul MoneySense dezvoltat de RBS Romania isi propune sa contribuie la imbunatatirea gradului de educatie financiara, inclusiv in ceea ce inseamna o intelegere corecta a termenilor de specialitate financiari-bancari” sustine Georgeta Bora (foto), director dezvoltare durabila in cadrul RBS Romania.

Serviciul este oferit in mod gratuit si impartial in cel putin o locatie din fiecare oras in care banca este prezenta. Programul este disponibil prin intermediul reprezentantilor MoneySense, angajati ai bancii pregatiti special pentru a oferi asistenta in cadrul acestui program.

"MoneySense isi propune sa educe tinerii, astfel incat acestia sa-si insuseasca de timpuriu notiunile financiar-bancare de baza. MoneySense aduce o serie de elemente inovative, cum ar fi implicarea voluntarilor RBS si a studentilor internationali in procesul non-formal de educatie sau oferirea de oportunitati educationale pe aceste teme studentilor din facultati cu profil non-economic", a adaugat Georgeta Bora.

Programul ofera si informatii de educatie financiara online, astfel, oricine este interesant poate sa acceseze brosura MoneySense.