Intesa Sanpaolo Bank a organizat recent la Clubul Diplomatic din Bucuresti, etapa locala a primei editii a „International Golf Tour Intesa Sanpaolo”, turneu ce se deruleaza in 7 tari si a carei finala va avea loc in Italia, la Milano.
La turneu au participat unii dintre cei mai buni jucatori de golf din Romania, printre care si cunoscuti oameni de afaceri. Competitia a fost cat se poate de stransa, primele trei echipe fiind despartite de cate un singur punct fiecare.

Echipa castigatoare, care va participa si la etapa finala din Italia a acestui turneu, a fost formata din Viorel Catarama, Dinu Pescariu, Val Danescu si George Luta.

Acestia vor participa pe 18 septembrie la finala de la Milano, alaturi de cele mai bune echipe din alte tari ca Slovenia, Slovacia, Egipt, Ungaria, Serbia, Croatia.

Pe locul secund s-a situat echipa condusa de Florin Segarceanu, iar pe locul 3 cea a lui Yang Seong (om de afaceri din Coreea de Sud).

Concursul s-a desfasurat pe parcursul a circa 5 ore, dupa sistemul “best ball”, cu 3 serii prin rotatie la cele 6 gauri ale terenului de golf de la Clubul Diplomatic. Etapa finala se va derula in cadrul complexului Golf Club Le Robinie din Solbiate Olona, la 10 km distanta de aeroportul Malpensa din Milano. Aici se afla un teren excelent cu 18 gauri, desenat de catre Jack Nicklaus si considerat unul dintre cele mai bune din Europa.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si
Ce averi au candidatii la alegerile prezidentiale din 2019?
Setari Cookie-uri