Beneficiarii trebuie sa respecte criteriile de eligibilitate ale bancii si pe cele impuse de Autoritatea Fondului de Mediu pentru inscrierea in programul „Rabla”.

„BRD isi diversifica permanent oferta de produse de creditare, tinand cont de nevoile de finantare actuale ale clientilor existenti sau potentiali si oferindu-le astfel sprijinul necesar pentru a da curs noilor oportunitati de dezvoltare”, a declarat Philippe Lelarge, directorul executiv al departamentului de Strategie si Marketing din cadrul bancii.

In cadrul „Programului Rabla Auto”, un solicitant se poate inscrie pentru achizitionarea mai multor autovehicule noi, iar pentru un autoturism nou se va deduce prima de casare a maximum trei autovehicule vechi. Prima de casare pentru 2010 este de 3.800 lei/ autovehicul casat.

In cazul „Programului Rabla Tractoare”, un solicitant poate achizitiona un singur tractor sau masina agricola autopropulsata, prima de casare pentru 2010 fiind de maximum 17.000 lei/tractor, fara sa depaseasca 40% din pretul de achizitie fara TVA al tractorului sau masinii agricole autopropulsate noi.

Creditul se acorda in lei sau euro, pe o perioada de pana la cinci ani. Valoarea maxima a creditului nu va depasi 75% din valoarea de achizitie a bunului, fara TVA. Costurile asociate creditului sunt competitive, iar garantiile solicitate sunt flexibile.