BRD Finance, filiala de creditare in magazin a BRD, reduce, in perioada 6 mai - 5 august, de la 2,21% la 1,91% valoarea dobanzilor lunare pentru cardurile de credit MasterCard din portofoliul sau, fie ca sunt utilizate la cumparaturi in magazinele acceptante MasterCard sau daca clientii retrag numerar.
Per ansamblu, diminuarea s-a realizat cu 0,3 puncte procentuale, determinand scaderea sub pragul de 2% a dobanzilor lunare pentru tot portofoliul de carduri MasterCard administrate de BRD Finance.

Daca noile dobanzi lunare se situeaza intre 1,81% si 1,91%, sumele minime lunare de plata urmeaza acelasi trend descrescator, reducandu-se cu 3 lei pentru fiecare interval. Astfel, sumele minime rambursate lunar de catre clienti incep de la valori de 22 lei pe luna.

Pe baza unei documentatii minimale, cardurile BRD Finance pot fi solicitate in oricare dintre cele peste 400 magazine partenere emitente din intreaga tara.

Membra a Diviziei de Servicii Financiare Specializate din cadrul grupului Societe Generale, activa la nivel international in 18 tari in domeniul creditelor de consum, BRD Finance IFN SA este prezenta pe piata romaneasca din aprilie 2004.

Oferta sa include atat credite de consum, cat si carduri de credit, credite auto sau credite de nevoi personale.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri