BRD Finance, filiala de creditare in magazin a BRD, reduce, in perioada 6 mai - 5 august, de la 2,21% la 1,91% valoarea dobanzilor lunare pentru cardurile de credit MasterCard din portofoliul sau, fie ca sunt utilizate la cumparaturi in magazinele acceptante MasterCard sau daca clientii retrag numerar.

Per ansamblu, diminuarea s-a realizat cu 0,3 puncte procentuale, determinand scaderea sub pragul de 2% a dobanzilor lunare pentru tot portofoliul de carduri MasterCard administrate de BRD Finance.

Daca noile dobanzi lunare se situeaza intre 1,81% si 1,91%, sumele minime lunare de plata urmeaza acelasi trend descrescator, reducandu-se cu 3 lei pentru fiecare interval. Astfel, sumele minime rambursate lunar de catre clienti incep de la valori de 22 lei pe luna.

Pe baza unei documentatii minimale, cardurile BRD Finance pot fi solicitate in oricare dintre cele peste 400 magazine partenere emitente din intreaga tara.

Membra a Diviziei de Servicii Financiare Specializate din cadrul grupului Societe Generale, activa la nivel international in 18 tari in domeniul creditelor de consum, BRD Finance IFN SA este prezenta pe piata romaneasca din aprilie 2004.

Oferta sa include atat credite de consum, cat si carduri de credit, credite auto sau credite de nevoi personale.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si