Dupa ce a detinut vreme de trei ani pozitia de CEO a VB Leasing, Peter Demmer pleaca de la conducerea companiei luandu-si o pauza pana la finalul acestui an, dupa cum a declarat pentru Wall-Street.
“Am stat multi ani departe de familia mea si pana la finalul acestui an nu voi mai lucra pentru nicio alta companie, nici in Austria, nici in alta tara. Imi iau o pauza de o jumatate de an pentru a ma odihni si a petrece mai mult timp cu familia”, a spus Peter Demmer (foto).

Inainte sa preia conducerea companiei VB Leasing, in iulie 2007, Demmer a condus pentru 8 ani operatiunile Porsche Finance Group in Romania. “Am condus Porsche Finance Group timp de 8 ani, timp in care am fost implicat in lansarea companiilor grupului pe piata locala (Porsche Bank, Porsche Leasing, Porsche Mobility si Porsche Broker de Asigurare n.r.)”, si-a amintit acesta.

Chiar daca criza dureaza mai mult decat s-a asteptat, Demmer spune ca lasa in urma o companie stabila (pe care o va conduce pana la finalul lunii iunie 2010 n.r.). “Pot spune ca VB Leasing este o companie stabila, in ciuda crizei care se prelungeste mai mult decat am estimat initial. Am cautat solutii pentru clientii care au vrut sa treaca peste dificultatile financiare”, a mai spus Demmer.

Din experienta de pe piata romaneasca a leasingului, austriacul a concluzionat ca industria locala de profil are un potential mai mare de crestere in comparatie cu alte tari din regiune. “Leasingul are in Romania un potential imens de dezvoltare pentru ca mai sunt multe de facut si finantat atat in ceea ce priveste proiectele de infrastructura, cat si cele din sanatate, un sistem care are mare nevoie de reforma si investitii”, a incheiat Demmer, pentru Wall-Street.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri