El il inlocuieste pe Fady Chreih, care a ales sa lucreze intr-un domeniu diferit decat cel bancar, in cadrul sectorului medical privat.

Andrei Baican, directorul Diviziei Pentru Medici, are o experienta de 9 ani in cadrul Bancii Transilvania, in ultimii trei ani coordonand activitatea BT dedicata clientilor corporativi, in zona de sud a tarii.

El va avea biroul, in continuare, in cadrul Centrului Regional Bucuresti al BT. Echipa de management a Diviziei Pentru Medici are in componenta, de asemenea, doi directori adjuncti, care isi desfasoara activitatea in Cluj-Napoca: Cristina Petrut - Director Adjunct Vanzari si Lucia Sirb -
Director Adjunct Analiza Credite.

Divizia Pentru Medici se afla in subordinea unuia dintre Directorii Executivi ai bancii, Andrei Dudoiu, care este, de asemenea, membru al Comitetului Executiv de Management.

Echipa Diviziei Pentru Medici este formata din 80 de angajati din domeniul bancar si medical. Banca Transilvania are in reteaua sa de unitati 9 agentii dedicate colaborarii cu medicii, iar oferta DPM este promovata in toate cele 520 de unitati ale BT. Banca Transilvania are acum peste 20.000 de clienti medici si cabinete medicale, valoarea creditelor plasate de BT catre acest segment de clienti fiind de peste 130 milioane euro.