Compania ING, administratorul fondului de pensii privat obligatoriu (pilon II) cu acelasi nume, isi schimba denumirea in ING Pensii Societate de Administrare a unui Fond de Pensii Administrat Privat, modificarea urmarind alinierea denumirii societatii cu cele ale jucatorilor de pe piata pensiilor private.
Astfel, noua titulatura va fi preluata in toate formularele si documentele aferente procesului de vanzare (act individual de aderare, prospectul schemei de pensii private, contractul de societate al fondului etc.), precum si in comunicarile oficiale ale companiei (brosuri si materiale de prezentare, web-site, comunicari in relatia cu partenerii etc).

Schimbarea nu va afecta in niciun fel relatia contractuala cu clientii existenti si nu produce efecte in modul de functionare al fondului de pensii administrat de companie, a strategiei de piata a acestuia si nici a conturilor individuale ale participantilor.

La sfarsitul lunii aprilie a anului in curs ING Pensii Societate de Administrare a unui Fond de Pensii Administrat Privat detinea active nete in valoare de 1,236 miliarde de lei, avand o cota de 39,32%, potrivit datelor Comisiei de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private.

La aceeasi data, ING avea 1.639.480 clienti in pilonul II al pensiilor private obligatorii. Atat dupa criteriul activelor , cat si dupa cel al numarului de participanti compania este liderul acestui sector al industriei pensiilor private.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri