Clientii Bancii Transilvania au platit cu cardul impozite si taxe locale in valoare de 8,9 milioane lei, 44% din totalul platilor, ceea ce inseamna ca valoarea totala a platilor se ridica la 20 de milioane de lei.

Numarul tranzactiilor facute prin POS-urile BT, pentru astfel de plati, in primele trei luni ale anului, a fost de 24.300, reprezentand 35% din totalul tranzactiior de plata a taxelor si impozitelor locale realizate la toate terminalele bancilor din Romania, care au astfel de parteneriate.

“Pana nu demult, contribuabilul facea uneori doua sau mai multe drumuri pentru a-si plati taxele si impozitele - pentru informarea cu privire la cuantumul lor si pentru a veni cu numerarul necesar. Acum, printr-o singura deplasare, cetatenii pot rezolva aceste aspecte. Estimam ca volumul acestor plati va cunoaste o crestere semnificativa de la an la an, in detrimentul numerarului”, a declarat Gabriela Nistor, director executiv retail banking, Banca Transilvania.

Banca Transilvania are deja parteneriate cu 44 de primarii din Romania.

Romanii au platit in primele 3 luni ale anului prin card taxe si impozite locale in valoare de aproximativ 20 milioane lei, cu 388% mai mult fata de aceesi perioada a anului anterior, a anuntat recent Visa Europe.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si
Banca Transilvania aduce transferul de bani in Messenger si WhatsApp