Desi sustine ca este foarte stresat, Sebastian Vladescu vede functia actuala de ministru al Finantelor Publice ca fiind o mare provocare pe care nu se astepta sa o traiasca.

Ministrul Finantelor Publice, Sebastian Vladescu, spune ca functia pe care o ocupa ii cauzeaza un "stres enorm", este si o provocare foarte mare.

"Din punctul meu de vedere, pe langa faptul ca este un stres enorm, este si o provocare pentru mine. Este o incercare pe care va spun cu mana pe inima ca nu ma asteptam sa o traiesc si nu ma asteptam sa existe un politician care sa si-o asume", a declarat Sebastian Vladescu ca raspuns la intrebarea: "Ce cauta la Ministerul Finantelor?".

Sebastian Vladescu a indeplinit functia de ministru al finantelor in guvernul Tariceanu (2005-2007) si a preluat din nou aceasta functie din decembrie 2009 in guvernul Boc II.

"Cea mai mare surpriza pentru mine este ca au existat si exista oameni politici care si-o asuma (n.r. - pozitia) si care risca sa se duca in neantul lumii politice facand ceea ce trebuie sa faca pentru Romania", afirma Vladescu.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si
Vladescu si-a garantat o parte din cautiune cu lingouri de aur