GE Garanti Bank va prelua toate operatiunile desfasurate de GarantiBank International N.V. – Sucursala Romania, transferul urmand sa fie finalizat la data de 29 mai, a anuntat banca.

In momentul realizarii transferului, GarantiBank International N.V. – Sucursala Romania isi va inceta activitatea si toate operatiunile acesteia vor fi continuate de GE Garanti Bank, se arata in comunicatul transmis de banca.

„Infiintarea GE Garanti Bank este o dovada a angajamentului nostru privind strategia pe termen lung de a avea o banca universala in Romania.”, a declarat Murat Atay, director general al GarantiBank.

De asemenea, pentru 2010, banca are in vedere o crestere a volumului de credite si depozite cu 40%, precum si a volumului activelor cu 50%, iar pana la sfarsitul anului 2011 se intentioneaza o dublare a retelei teritoriale, acesata urmand sa ajunga la 100 de unitati.

GarantiBank este sucursala din Romania a GarantiBank International NV, cu sediul la Amsterdam. Aceasta este detinuta in totalitate de Garanti Turcia. Banca are o retea de 51 de agentii in Romania, dintre care 21 in Bucuresti, 100 bancomate (ATM) si peste 5.000 de aparate pentru plata cu cardul la comercianti (POS).


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si