ATE Bank Romania a obtinut in primul trimestru din 2010 un profit net de 0,2 milioane euro, fata de pierderea de 1,2 milioane euro raportata in perioada similara a anului trecut.
Activele bancii au ajuns la sfarsitul lunii martie 2010 la 353 milioane euro, in crestere cu 41,2% fata de aceeasi perioada a anului trecut, cand insumau 250 milioane euro, informeaza NewsIn.

Insurance Romania, companie controlata de ATEbank Group, a inregistrat o pierdere de 0,2 milioane de euro si active de 7 milioane de euro la sfarsitul primul trimestru al acestui an. ATEbank Group nu a oferit date cu privire la rezultatele Insurance Romania din aceeasi perioada a anului trecut.

Grupul ATE Bank avea la finalul lui octombrie o participatie directa si indirecta de 74% din capitalul social al ATEbank Romania, restul de aproape 26% din actiuni fiind detinute de IFC (15%), Uniunea Nationala a Cooperatiei Mestesugaresti UCECOM (7,36%) si alti participanti minoritari. ATE Bank Romania are un capital social 136,47 milioane lei, divizat in 682,35 milioane de actiuni, cu o valoare nominala de 0,20 lei.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si