Omniasig Asigurari de Viata vinde 18 imobile pentru 8,9 milioane lei catre Omniasig Vienna Insurance Group (VIG), actionarul majoritar al asiguratorului, potrivit unei hotarari a consiliului de supraveghere din 6 aprilie, publicata in Monitorul Oficial.
Consiliul de supraveghere al Omniasig Asigurari de Viata a aprobat "incheierea unui contract de vanzare-cumparare intre Omniasig Asigurari de Viata SA in calitate de vanzator si Omniasig Vienna Insurance Group in calitate de cumparator, cu privire la 18 imobile proprietatea Omniasig Asigurari de Viata SA pentru pretul total de 8.904.919 lei", se arata in documentul citat de NewsIn.

Pe piata romaneasca, VIG detine companiile BCR Asigurari de Viata, BCR Asigurari, Omniasig, Omniasig Life si Asirom. La finalul anului trecut, grupul francez de asigurari Axa a intrat in negocieri pentru preluarea Omniasig Asigurari de Viata.

Vienna Insurance Group este liderul pietei de asigurari din Romania, fiind numarul 1 pe segmentul asigurarilor generale si al doilea jucator pe partea de asigurari de viata.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Citește și
CEC și-a mărit profitul în ciuda crizei coronavirusului
Setari Cookie-uri