BCR ofera dobanzi mai mari la depozitele deschise online

Banca Comerciala Romana (BCR) ofera clientilor bancii dobanzi mai mari pentru depozitele la termen deschise prin intermediul canalelor alternative BCR - Click 24 Banking BCR si Alo 24 Banking BCR.
Astfel, clientii BCR care deschid depozite prin intermediul Click si Alo 24 Banking BCR vor beneficia de bonus de dobanda.

Pentru depozitele la termen in lei, cu maturitate de pana la 12 luni bonusul este de 0,25 pp, iar pentru depozitele la termen in euro, cu maturitate de pana la 12 luni bonusul este de 0,15 pp.

Prin Click24 Banking BCR clientii pot efectua operatiuni bancare la distanta, 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana, beneficiind de comisioane cu pana la 75% mai mici fata de comisioanele percepute la ghiseele BCR.

Prin Alo 24 Banking BCR clientii efectueaza operatiuni prin telefon asistati de un consilier Contact Center, zilnic, intre orele 8:00 si 22:00. Pentru operatiunile efectuate prin telefon clientii beneficiaza de reduceri ale comisioanelor de pana la 50% fata de comisioanele percepute la ghiseele BCR.

BCR are peste 750,000 utilizatori pentru 24 Banking BCR, care au tranzactionat peste 6 miliarde lei prin intermediul canalelor alternative. Pana acum peste 1 miliard lei au fost transferati in depozite bancare prin intermediul Click si Alo 24 Banking BCR.

BCR, membra a Grupului Erste, este o banca universala ce se adreseaza atat clientilor retail cat si celor corporate. BCR este cea mai importanta institutie bancara din Romania gestionand active de peste 16.4 miliarde de euro. BCR este cel mai valoros brand financiar din Romania.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Citește și
TransferGo lansează o nouă opțiune: creștere de 25% a tranzacțiilor
Setari Cookie-uri