Pintilie Broker de Asigurare (PBA) a anuntat lansarea portalului Asiguratorii.ro prin care potentialii clienti isi pot calcula sau incheia online polite de asigurari facultative de locuinta.
Astfel, site-ul permite cotatii de la 9 societati de asigurare din Romania, respectiv Allianz Tiriac, Astra, Ardaf, BCR Asigurari, Euroins, Generali, Groupama, Omniasig si Uniqa.

"Am avut multi clienti care si-au exprimat dorinta de a primi si oferte de asigurari de locuinta. De aceea, am decis sa le oferim un serviciu si pentru asigurarile de locuinta. In plus, acestia pot vedea pe portalul Asiguratorii.ro care sunt diferentele dintre riscurile asigurate, fransizele si conditiile de asigurare ale produselor vizate", a declarat Alexandru Pintilie (foto), administrator delegat al PBA.

El a mai spus ca acesta este doar primul pas, astfel ca Asiguratorii.ro va fi un portal de asigurari in care oferta principalelor tipuri de asigurari generale va fi accesibila pentru oricine, indiferent de localitatea in care se afla.

Societatea de intermediere mai opereaza si prin portalul rca-ieftin.ro, care permite cotatia tarifului RCA in timp real, prin legatura directa cu serverele societatilor de asigurari. Acest site a avut peste 550.000 de vizitatori unici in ultimul an, potrivit companiei.

Anul trecut, Pintilie Broker de Asigurare a intermediat prime brute subscrise in valoare totala de 2,1 milioane euro.Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:

Setari Cookie-uri