Asirom, membra a Vienna Insurance Group (VIG), vrea sa investeasca peste 2 milioane euro in modernizarea platformei IT pana la sfarsitul acestui an, compania propunandu-si, de asemenea, sa inregistreze profit si in acest an, potrivit directorului general al companiei, Boris Schneider.
"Asirom a inregistrat profit in 2009 si vrea sa obtina si in acest an", a spus Schneider, fara sa ofere mai multe detalii.

El precizeaza insa ca Asirom a inregistrat profit atat conform standardelor internationale de raportare, cat si celor locale. De asemenea, Schneider a estimat ca Asirom va incheia anul cu o mica crestere a afacerilor, care anul trecut s-au situat la nivelul de 663 milioane de lei, potrivit estimarilor Insurance Profile.

Seful Asirom a adaugat ca societatea va investi peste 2 milioane euro in acest an pentru modernizarea platformei IT.

Directorul diviziei de vanzari alternative al Asirom, Catalin Stroe, a precizat la randul sau ca in 2009 compania a investit peste 800.000 de euro numai in dotarea agentilor de vanzari, fara sa fie luate in calcul si echipamentele IT de centralizare a datelor.

"Pana la sfarsitul acestui an, Asirom va emite online 80% din portofoliul de asigurari generale, urmand sa ajunga la 100% anul viitor", a declarat Stroe.

Actionarii Asirom VIG au decis sa distribuie profitul net de 4,9 milioane lei obtinut de companie in 2009, pentru acoperirea pierderilor inregistrate in anii precedenti.

Retail jobs
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:

Setari Cookie-uri