“Alianta celor doua companii este deja una clasica in Germania, fiind privita cu incredere de catre clientii Signal Iduna si OVB”, a declarat Leslie Breer (foto), presedintele Signal Iduna Romania.

OVB si Signal Iduna au lansat de curand asigurare de accident pentru piata din Romania, care ofera protectie 24 de ore din 24, 7 zile din 7 in cazul unui accident. In plus, la sfarsitul contractului, primele de asigurare platite pe durata asigurarii vor fi rambursate in intregime.

Noul produs de asigurari lansat in parteneriat cu OVB ofera beneficiarilor o acoperire completa in cazul unui accident. Prin “Signal Sigur-Signal Sigur Plus”, asiguratii beneficiaza de extra protectie in caz de spitalizare, indemnizatie in cash in cazul unei invaliditati, plata de 4 ori in cazul unei invaliditati permanente, iar daca asiguratorul este ferit de intamplari nefericite si neprevazute, polita poate fi si o modalitate de economisire.

“Acest produs ofera siguranta, protectie si economisire, la un tarif accesibil. Tinand cont de aceste aspecte si de profesionalismul consultantilor OVB, estimam in viitorul apropiat o crestere substantiala a vanzarilor pe acest segment“, a adaugat Wanda Nahlik, CEO OVB Romania .

OVB si-a extins reteaua de distributie in Europa Centrala si de Est inca de la inceputul anilor ‘90. In prezent, peste 10.000 de consultanti din cele
14 tari europene in care compania activeaza consiliaza peste 2,6 milioane de europeni.

Signal Iduna Romania este memebra a grupului german cu acelasi nume. Principalul segment de business vizat de grup este reprezentat de asigurarile private de sanatate. In acelasi timp, Signal Iduna se concentreaza si asupra segmentului de asigurari de viata si accidente.