Piraeus Bank lanseaza o noua promotie, prin care cardurile de credit Visa Classic si Visa Exclusive Gold emise pe parcursul lunii Iunie au 0% dobanda pentru platile efectuate la comercianti in primele 3 luni de la emitere.
Oferta este construita pe costuri aduse la un nivel minim prin eliminarea timp de 3 luni a dobanzii si acces usor si rapid la resurse financiare importante: pana la 3 000 de euro sau echivalent in lei pentru Piraeus Visa Classic si pana la 20 000 de euro sau echivalent lei pentru Visa Exclusive Gold.

“Este ca si cum cineva iti ofera un imprumut consistent inainte de vacanta de vara, fara a-ti cere dobanda timp de 3 luni, exact ragazul necesar pentru reechilibrarea bugetului personal. Motivul lansarii acestei promotii este o analiza asupra portofoliului de carduri al Piraeus Bank Romania care ne-a aratat ca gradul de utilizare a cardurilor de credit a crescut cu 10% fata de aceeasi perioada a anului trecut. Acest salt inseamna ca la nivelul consumatorilor exista o cerere care trebuie acoperita si stimulata prin oferte adaptate nevoilor exprimate de clienti si dictate de contextul economic actual”, a declarat Monica Caracostea, manager produs carduri.

Conform ultimelor rezultate financiare publicate de banca, numarul cardurilor (debit si credit) emise de Piraeus Bank Romania a atins 102.498 unitati la sfarsitul lui martie 2010, in crestere de 12% fata de aceeasi perioada a lui 2009.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri