Credit Europe Bank incurajeaza clientii sa plateasca cu cardurile de credit in strainatate

Credit Europe Bank isi incurajeaza clientii care detin carduri CardAvantaj sa le foloseasca si in strainantate, oferindu-le trei rate fara dobanda.
Pe perioada verii, Credit Europe Bank ofera trei rate gratuite pentru cumparaturile efectuate in strainatate prin cardurile de credit CardAvantaj.

Indiferent de valoarea tranzactiilor in afara tarii, sau de comerciantii la care au fost efectuate, detinatorii de CardAvantaj pot rambursa sumele cheltuite in strainatate in trei rate fara dobanda, in perioada 15 iunie - 30 septembrie.

„Anul trecut detinatorii de CardAvantaj au cheltuit in strainatate peste 3 milioane euro, valoarea medie a tranzactiilor fiind de circa 100 euro. Dat fiind contextul economic ne asteptam ca in timpul concediilor de vara detinatorii de CardAvantaj sa fructifice aceasta noua oportunitate. Ei vor beneficia de 3 rate fara dobanda, bonus pentru orice fel de tranzactie efectuata in afara tarii si o perioada de gratie de pana la 45 de zile. Venim astfel in sprijinul clientilor nostri, pentru completarea bugetelor de vacanta, pentru un concediu placut, fara grija cheltuielilor neprevazute,” a declarat Ömer Tetik, prim-vicepresedinte al Credit Europe Bank.

In prezent, Credit Europe Bank are in portofoliu peste 330.000 de carduri de credit CardAvantaj, 85 de sucursale, agentii si puncte de lucru, 155 de bancomate si peste 9.500 de dispozitive pentru plata cu cardul instalate la comercianti.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Setari Cookie-uri