"Raman, nu mi s-a cerut demisia, nu am un motiv in acest moment sa-mi dau demisia si cred ca in acest moment o discutie despre remaniere, dupa ce am depasit faza unui risc de dezechilibru politic, este nepotrivita, pentru ca in acest moment trebuie sa mergem inainte cu aplicarea acordului cu FMI si Comisia Europeana. Este vital sa implementam acest acord. Iar discutiile despre remaniere - cine va fi, in ce post - cred ca nu sunt potrivite in acest moment", a precizat Vladescu.

El a adaugat ca in sedinta de guvern nu a fost nicio discutie pe tema remanierii, informeaza NewsIn.

"Nu s-a discutat ieri (miercuri - n.r.) in guvern absolut nicio secunda despre remaniere, despre plecarea cuiva, despre venirea cuiva (...) Primul ministru nu a abordat aceasta tema, nu a fost nici o discutie pe aceasta tema si, repet, nu cred ca in acest moment o remaniere ar avea vreo utilitate", a spus ministrul.

Vladescu a mai adaugat ca nici despre comasarea ministerelor nu s-a discutat la sedinta Executivului, ci numai "despre eficientizarea activitatii ministerelor, despre o mai buna organizare a ministerelor, despre ministere cu o alta structura".