Ministrul finantelor publice, Sebastian Vladescu, a declarat ca nu va demisiona din Executiv, precizand ca in sedinta de Guvern nu s-a discutat nici despre o eventuala remaniere si nici despre comasarea ministerelor.
"Raman, nu mi s-a cerut demisia, nu am un motiv in acest moment sa-mi dau demisia si cred ca in acest moment o discutie despre remaniere, dupa ce am depasit faza unui risc de dezechilibru politic, este nepotrivita, pentru ca in acest moment trebuie sa mergem inainte cu aplicarea acordului cu FMI si Comisia Europeana. Este vital sa implementam acest acord. Iar discutiile despre remaniere - cine va fi, in ce post - cred ca nu sunt potrivite in acest moment", a precizat Vladescu.

El a adaugat ca in sedinta de guvern nu a fost nicio discutie pe tema remanierii, informeaza NewsIn.

"Nu s-a discutat ieri (miercuri - n.r.) in guvern absolut nicio secunda despre remaniere, despre plecarea cuiva, despre venirea cuiva (...) Primul ministru nu a abordat aceasta tema, nu a fost nici o discutie pe aceasta tema si, repet, nu cred ca in acest moment o remaniere ar avea vreo utilitate", a spus ministrul.

Vladescu a mai adaugat ca nici despre comasarea ministerelor nu s-a discutat la sedinta Executivului, ci numai "despre eficientizarea activitatii ministerelor, despre o mai buna organizare a ministerelor, despre ministere cu o alta structura".
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri