Proiectul urmeaza sa fie implementat in toate benzinariile vizate in urmatoarele 18 luni, proiectul fiind primul parteneriat transregional de amploare al Western Union cu o retea de statii de distributie, se precizeaza intr-un comunicat de presa emis de compania petroliera.

"Introducerea serviciului de transfer de bani oferit de Western Union completeaza strategia noastra de a oferi clientilor o gama diversificata de servicii. Asteptam cu interes implementarea serviciului Western Union in urmatorul an si jumatate", a declarat Gerhard Roiss, vicepresedintele OMV.

Western Union Company este lider pe piata transferurilor de bani, operand printr-o retea de peste 420.000 de agentii ce acopera peste 200 de tari si teritorii independente. In 2009, Western Union a operat 196 de milioane de tranzactii de la persoana fizica la persoana fizica cu un volum total de 71 miliarde de dolari si 415 milioane de transferuri business.

Cu vanzarile grupului de 17,92 miliarde de euro si o forta de munca de 34.676 de angajati in 2009, OMV Aktiengesellschaft este una dintre cele mai mari companii industriale austriece listate la bursa. In calitate de grup energetic lider din centura de crestere europeana, OMV activeaza in 12 tari in domeniul rafinare & marketing (R&M). In domeniul explorare & productie (E&P), OMV activeaza in 17 tari pe patru continente. In domeniul gaze naturale & energie (G&E), OMV vinde aproximativ 13 miliarde metri cubi de gaze naturale pe an.