BRD - Groupe Société Générale a lansat astazi serviciu "Activation During Shopping", care le permite clientilor sa isi activeze cardurile in standardul 3D Secure chiar in timpul unei tranzactii online pentru achizitionarea de bunuri sau servicii.

„Internetul reprezinta un canal de distributie foarte important, care castiga o pondere tot mai mare in dezvoltarea afacerilor comerciantilor din Romania, si de aceea serviciile de plata on-line securizate reprezinta o prioritate pentru noi”, a declarat Philippe Lelarge, directorul executiv al Departamentului de Strategie si Marketing din cadrul BRD - Groupe Société Générale.

Destinat platilor online, serviciul “Activation During Shopping” furnizeaza securitate sporita si protejeaza utilizatorul impotriva folosirii neautorizate a cardului. In momentul in care se foloseste cardul pentru o tranzactie pe internet, utilizatorul va fi directionat spre o pagina securizata care ii va permite activarea cardului in standardul 3D Secure, rezultatul fiind stabilirea unei parole care va fi folosita la toate tranzactiile online ulterioare.

Serviciul este gratuit si se adreseaza tuturor posesorilor de carduri BRD. Clientii BRD vor avea in continuare si posibilitatea activarii gratuite a cardului in standardul 3D Secure direct de pe site-ul bancii.