Banca Transilvania a lansat un depozit in euro pe o perioada atipica, de 111 zile, cu o dobanda anuala de 4%. Institutia de credit mai are in portofoliu si un depozit similar ce poate fi constituit in lei.
Cel mai nou produs de economisire pe care clientii Bancii Transilvania il pot accesa, de astazi, este Depozitul 111, in euro. Dobanda aferenta plasamentului este de 4% pe an.

Perioada atipica a acestui depozit, de 111 zile, este un element in plus de atractivitate, considera reprezentantii bancii care sustin ca dorinta clientilor pentru un asemenea produs a fost confirmata si de interesul pe care depozitul similar, in lei, l-a avut in randul clientilor.

Banca Transilvania are un capital majoritar romanesc, iar Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare (BERD), care detine 15% din capitalul social, este actionar semnificativ. BT are peste 500 de unitati, activitatea sa fiind organizata pe patru linii principale de afaceri - persoane fizice, IMM, companii mari, respectiv Divizia pentru Medici.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri