UniCredit are in oferta un credit de nevoi persoanele pentru MBA, adresat studentilor Maastricht School of Management, imprumutul avand o dobanda preferentiala, cu 2.5 puncte procentuale mai mica decat cea standard aplicata creditului pentru orice fara ipoteca.
UniCredit Consumer Financing, prin intermediul UniCredit Tiriac Bank, a lansat un credit de nevoi personale pentru MBA, adresat studentilor Maastricht School of Management.

Studentii de la Maastricht School of Management au astfel posibilitatea de a-si acoperi integral costul programului MBA, suma acordata fiind de maximum 20.000 euro sau echivalentul in lei, pe o perioada de cel mult 10 ani. In plus, acestia beneficiaza de conditiile avantajoase aplicate si Creditului pentru Orice, respectiv 0% comision de analiza, de administrare si de rambursare anticipata. Produsul este disponibil atat in versiunea cu dobanda fixa, cat si cu dobanda variabila.

UniCredit Consumer Financing este o institutie membra a grupului UniCredit specializata in finantarea persoanelor fizice, prezenta pe piata din Romania din 2008.

Maastricht School of Management (MSM) isi are bazele in Institutul de Stiinte de Management de la Universitatea Tehnica din Delft, infiintat in 1952. In 1989, scoala a fost mutata in orasul istoric Maastricht, iar in 1993 a fost redenumita Maastricht School of Management.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri