UniCredit Consumer Financing, prin intermediul UniCredit Tiriac Bank, a lansat un credit de nevoi personale pentru MBA, adresat studentilor Maastricht School of Management.

Studentii de la Maastricht School of Management au astfel posibilitatea de a-si acoperi integral costul programului MBA, suma acordata fiind de maximum 20.000 euro sau echivalentul in lei, pe o perioada de cel mult 10 ani. In plus, acestia beneficiaza de conditiile avantajoase aplicate si Creditului pentru Orice, respectiv 0% comision de analiza, de administrare si de rambursare anticipata. Produsul este disponibil atat in versiunea cu dobanda fixa, cat si cu dobanda variabila.

UniCredit Consumer Financing este o institutie membra a grupului UniCredit specializata in finantarea persoanelor fizice, prezenta pe piata din Romania din 2008.

Maastricht School of Management (MSM) isi are bazele in Institutul de Stiinte de Management de la Universitatea Tehnica din Delft, infiintat in 1952. In 1989, scoala a fost mutata in orasul istoric Maastricht, iar in 1993 a fost redenumita Maastricht School of Management.